Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 19-10-2010 10:03:49
Auto & Vervoer

Hond aan de springer toegestaan?

[quote=vladdermuis schreef op maandag 18 okt 2010, 18:43]de vraag was of het verboden is een hond naast de fiets aan een "springer" mee te voeren.
er is nog maar weinig duidelijkheid wat dat betreft. wel een boel prietpraat over honden aan een lijntje en zo. kan men zich niet beperken tot een antwoord op de vraag. ik weet het ook niet, maar ga niet zitten zeuren over het uitlaten van mijn hond.

zie reactie en tevens topantwoord hieronder. om 13.20 uur was er al duidelijkheid.

[quote=mastereen schreef op maandag 18 okt 2010, 13:20]hay babe,
ik heb jaren met een sterke groenendaler reu gefietst aan de springer en dit gaat echt heel goed toutje laat ook los als de hond de andere kant van een paaltje pakt. en om op je vraag terug te komen het is toegestaan, je mag zelfs met 2 honden aan de fiets je voortbewegen, vroeger was dit 1 hond.
ik hoop dat je een heerlijke tijd tegemoed gaat met je hond aan de springer.
groeten , co v d steen

omdat niet iedereen goede ervaringen heeft met een springer of een hond heeft (gehad) met snel slijtende nagels / kwetsbare voetzolen willen deze mensen daarvoor waarschuwen. lijkt me niets mis mee.