Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

genius
genius - 19-10-2010 10:24:44
Garantie & Verzekeringen

Dierenverzekering

@misman,

wij hebben een verzekering bij petplan afgesloten, omdat deze net iets beter in (onze situatie) de voorwaarden uit de bus kwam dan een andere verzekeraar. een klein eigen risico (éénmalig, met een max.) voor preventieve behandelingen (zoals vaccinatie's, anti-vlooien- en tekenbehandeling, ontwormen, etc.) is wel overheen te komen. uit mijn hoofd dacht ik iets van rond de € 15,00 p.jr. eigen bijdrage. bij declaratie dienen alle facturen van de dierenarts ingezonden te worden, welke je mag opsparen en dan aan het eind van het jaar in kan sturen. de facturen dienen een "orgineel" exemplaar te zijn voorzien van een stempel én handtekening van de dierenarts(praktijk). door de regel neemt een uitbetaling ongeveer 3 á 4 weken in beslag, wat een redelijk snelle termijn van afwikkeling is.

wij hebben de verzekering nu voor ongeveer 3 jaar en (tot op heden) geen problemen met declaratie's e.d. ondervonden.

verzekeren ze veel?
ja, maar dat ligt ook aan je eigen keuze. net als bij een zorgverzekering kan je aanvullende pakketten kiezen, maar dan ligt de maandpremie uiteraard ook hoger. daarbij hanteren ze een "gezondheidsverklaring" welke door de dierenarts afgegeven wordt. alle reeds bekende gezondheidsproblemen komen niet in aanmerking voor dekking (dit gezien de leeftijd). maar als jouw kat / hond volkomen gezond is en niets mankeert (gebroken pootje even buiten beschouwing gelaten) kan je een volledige dekking krijgen.

bekijk de mogelijkheden eens op hun site http://www.petplan.nl/?gclid=co6ao6qm3aqcfcs63godmbaabw">klik, hier en neem, eventueel even telefonisch contact op indien je vragen hebt of aanvullende info wenst.

ik hoop dat deze info aan je vragen beantwoordt.

m.vr.gr.

g.