Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jd
jdh - 19-10-2010 10:47:10
Auto & Vervoer

Hond aan de springer toegestaan?

Hallo,

werk ook al jaren met de springer met 2 honden. ideaal om er voor te zorgen dat de honden beweging krijgen. wel moet het natuurlijk rustig worden opgebouwd en waar het kan heeft een zachte ondergrond natuurlijk voorkeur. over het algemeen is er bij een asfaltweg ook een strook berm aanwezig en door de bos of langs het strand is er ook geen probleem. wel heb ik de lijn van de springer wat moeten aanpassen om de honden in de berm te kunnen laten lopen.

de dierenarts was verbaasd over de lage ritme van hartslag bij de honden, ook voor honden is sport goed.

in al deze tijd is er nog nooit een agent geweest die me op de springer heeft aangesproken dus ik ga er vanuit dat er nergens een wet te vinden is dat het niet zou mogen. jammer dat er zo negatief wordt gereageerd, als er mensen zijn die honden de beweging gunnen die ze nodig zijn. ben het met de vergelijking van de roedel wolven dan ook eens. natuurlijk heb ik ze ook regelmatig los lopen als ik fiets maar helaas mag dat lang niet overal (gemeentelijke wetgeving).