Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

genius
genius - 20-10-2010 11:27:08
Voeding & Gezondheid

Zijn medicijnen na de houdbaarheidsdatum echt niet meer te gebruiken?

@vladja,

een antwoord is op "discussies" (vindt ik) niet nodig, een reactie wel. lappen tekst kopiëren / plakken. . .oké, normaliter doe ik dat ook niet, maar in dit geval leek het mij geen overbodige "luxe". de link werkt niet, omdat dit uit een pdf komt die als pop-up verschijnt.
ansich vond ik dit toch wel een passende reactie, toch? alles wat door ts werd vermeld wordt hierin aangegeven, ook de bewaartermijn en het hoe en waarom.

en dan nog, gesteld dat mijn eerdere reactie geen bijdrage ofwel een antwoord is, zoals in de reactie van jou vermeld, is jouw reactie alleen een op- of aanmerking op de reactie van een ander! m.a.w. een echte bijdrage kan ik dit nou óók niet echt noemen!

verder hoop ik dat er wél andere lezers zijn die er iets aan hebben!

g.