Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-10-2010 09:00:30
Geldzaken & Recht

Pinstoring, geen contant geld

Ron530 schreef op woensdag 20 okt 2010, 19:26: @marcel, zuiver zoals jij het stelt is éénvoudige transactie's zeer gecompliceerd maken. deze zinsnede baart me echt zorgen" op het moment dat je trouwens iets in je wagentje legt heb je niet de intentie tot koop, dan heb je gekocht en is feitelijk de eigendom al overgegaan." dus hoef ik ook niet te betalen want feitelijk is het mijn eigendom. hiermee heeft proletarisch winkelen een héél andere wending gekregen. maar zonder dollen, de aankopen zijn pas echt eigendom als je bij de kassa hebt betaald.


ron,
lees mijn bijdragen nog eens beter. dan kun je leren dat de eigendom al is overgegaan op grond van een koopovereenkomst. dat geeft jou als koper namelijk de verplichting om de overeengekomen koopprijs te betalen aan de verkoper. daarnaast is de eigendom wel al overgegaan, maar ook de verkoper moet nog aan 1 verplichting voldoen en dat is het verstrekken van ongestoord genot. en dat kan pas na de kassa. voor die tijd ben je "opgesloten". niks geen gratis winkelen dus en nee niet onnodig ingewikkeld gemaakt. probeer alleen de ogen te openen voor het feit dat de dagelijkse wereld complexer is, dan menigeen denkt.