Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lindavanpearle
lindavanpearle - 21-10-2010 11:49:06
Voeding & Gezondheid

Wazig oog

Hoi salute,

een lui oog ontwikkelt iemand op jonge leeftijd en tot een jaar of 7 is daar nog iets aan te doen. hierna is dit helaas vaak niet meer mogelijk.

wat wel vreemd is dat u aangeeft alleen centraal wazig te zien. het is absoluut niet mijn intentie om u ‘bang’ te maken, maar mogelijk is er dan nog iets anders aan de hand (zoals staar of suikerziekte op het oog). daarom kunt u het beste uw ogen nogmaals laten controleren, bijvoorbeeld door een afspraak te maken met één van onze optometristen. die zal kijken of het beeld beter gemaakt kan worden door een bril en of de gezondheid van het oog goed is. bovendien kan een optometrist het allemaal in ‘jip en janneke taal’ aan u uitleggen en wordt er niet gewerkt met wachtlijsten wat vaak bij de oogarts wel het geval is. [edit redactie - link verwijderd]

succes ermee!

gr,

linda