Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 22-10-2010 08:54:08
Geldzaken & Recht

Kan ik hulpverlener toegang tot mijn huis weigeren?

Menneke,
ik moet helaas vaststellen dat het een beetje warrig is allemaal wat u hier neer zet. eerst geeft u aan dat uw huis niet op orde is. daar krijgt u hulp voor om dat op orde te maken. daarna zet u dat u best uw eigen rommel kunt opruimen. ik krijg dan, zonder te willen en kunnen (ver)oordelen, het idee dat u niet wilt.

maar zolang er afspraken zijn gemaakt in het kader van de wwb, zult u die na moeten komen. kunt u dat om een of andere reden niet, dan zult u hierover contact op moeten nemen het het uitkeringsorgaan en daar uw probleem/klacht voorleggen. de reden: "ik wil het niet" zal echter niet als geldige reden worden aangenomen.

u moet namelijk wel meewerken aan reïntegratie. doet u dat niet, dan kan uiteindelijk zelfs gekort worden op de uitkering.