Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jscholtes
jscholtes - 22-10-2010 12:42:23
Computers & Telefonie

Kan ziggo dit zomaar doen?

@moonywh; je verstrekt opeens nieuwe en ogenschijnlijk hele andere informatie.

aangezien 'velen' de informatie anders hebben gelezen dan ogenschijnlijk aan de hand (althans volgens je laatste toevoegingen) kun je je afvragen of wij nu allemaal gek zijn of dat er wellicht iets anders aan de hand is. als je daarnaast ook nog eens toevoegd dat ziggo een communicatieprobleem blijkt te hebben, dan kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat je zelf een aardige chaoot bent.
ik wens je veel succes in het oplossen van de zaak en wens je oprecht toe dat je al het te veel en mogelijk ten onrechte betaalde terug gaat ontvangen. blijkbaar zit je in een erg ruim financieel jasje.... oh nee, dat begrijp ik fout je wilde immers een betalingsregeling met ziggo.... en opeens lees ik dat alles betaald is.... of toch niet....!