Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-10-2010 19:25:41
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Kijk dat zit zo....iemand die werk heeft en over ver moet heeft een auto nodig)je bent namelijk verplicht om te gaan werken ) omdat openbare vervoer te duur is of in vele dorpen niet aanwezig is.
de auto moet 10 jaar of ouder zijn dus verkijk je niet op die ene mercedes.
dan moet je aangemeld zijn bij de gkb gemeentelijkekrdietbank en met die gegevens kun je naar de voedselbank ieder half jaar wordt je gecontroleerd.
wat de boodschappen betreft valt het tegen hoor het is vaak tegen de datum aan of het is over de datum , in mei krijg je snoep van kerst en pasen en waspoeder of i.d krijg je echt niet,wij gaan naar de voedselbank voor brood en de rest is meegenomen,de voedselbanken krijgen namelijk geen subsidie en moeten het van giften hebben.
mensen zijn vaak bevooroordeeld maar niemand is graag afhankelijk van de voedselbank dus ze doen het heus niet voor de lol.
mijn man werkt acht uur per dag en ik heb drie banen en we hebben drie kinderen waaronder een met pdd en licht autistisch wij vechten om er weer doorheen te komen zodat wij de voedselbank en de gkb vaarwel kunnen zeggen.
dus stop a.u.b met oordelen en veroordelen je kunt zelf heel snel in deze situatie terecht komen.