Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miraltje - 24-10-2010 22:29:25
Huishouden & Energie

Cv ketel?

@hrdwerrorman

dat was 20 jaar geleden, de huidige nefit ketels kun je alleen nog storingen met het installatiehandleiding oplossen via storingsymptoom en mogelijk oorzaak diagram, voor lastige storingen ben je aangewezen op diagnosesoftware.

nefit heeft met de smartline al zeker 5 woningbranden veroorzaakt, de topline is mede om deze reden een lange tijd uit productie geweest ivm problemen met de brander.

@prins pils

atag is al eerder tot beste cv-ketel door de consumentenbond (1997)uitgeroepen maar heel het www staat vol met klachten over destijds de beste atag ketel (shr/engima)(1997) o.a lekkage wisslelaar,pomp enz.

wat krijg je dan voor die prijs, behalve de 6 manuren en de ketel met thermostaat.

krijg je er ook een rvs rookgasafvoer incusief rookgasappendages,serviceafsluiters,wit expansievat+beugel,vulkraan en keerklep(controleerbaar) bij of wordt dat alleemaal op basis van regie gedaan.


enigste ketels waar je relatief weinig klachten over hoort zijn awb,daalderop,intergas,itho,remeha en vaillant.

de consumentenbond neem ik niet serieus, ze roepen maar wat, en kijken alleen naar de kortetermijn van een product echter een cv-ketel is meer dan alleen een aanschaf, maar ook onderhoud,storingen en kosten dienen me te worden genomen dat doen zij dus niet.