Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-10-2010 14:20:51
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Helemaal mee eens. er wordt zoveel misbruik gemaakt van voorzieningen. ook ik ken van die gasten die in de auto naar de voedselbank gaan en ook ik ken mensen die misbruik maken van de voedselbank. ik vind het goed dat deze voorzieningen er zijn maar dan voor mensen die het echt nodig hebben. mijn moeder is bijna 80jr en moet rondkomen van aow aangevuld door de bijstand. maar ze zet de tering naar de nering en komt ermee rond.

ook ik heb indertijd als alleenstaande moeder een bijstandsuitkering gehad maar ook ik kwam ermee rond en heb als de wiedewirga een baan gezocht. maar je hebt van die volksstammen die liggen te stinken uit hun nest, niet willen werken maar wel hun handen ophouden voor de overheid. allerlei subsidies krijgen en niks teruggeven aan de gemeenschap. hun kinderen groeien op voor galg en rad want wat voor voorbeeld krijgen die.

het was ook zwaar voor me om 5 dagen per week te werken met een huishouden en een nest met jonge kinderen maar ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen en mijn kinderen een goed voorbeeld gegeven. ze zijn nu afgestudeerd en werken ook hard, houden hun handen niet op voor de overheid, betalen hun premie's en belastingen. kortom zijn verantwoordelijke burgers geworden.

mensen werken zichzelf in de schulden en willen dan parasiteren op de rest van de bevolking die zich wel van hun taak kwijt. laat ze gaan werken. betaald of onbetaald. organisaties staan te springen om vrijwilligers, er ligt veel vuil op straal, polen worden gehaald om asperges te steken etc. etc.

en de zielige bijstandtrekkers en/of mensen die door hun hebzucht in de schuldhulpverlening zijn gekomen en geen moraliteit hebben die mesten zich vet. en wie betaalt de prijs. juist ...... wij.

mensen, ik ben absoluut loyaal voor mensen die wegens ziekte, ouderdom een beroep doen op voorzieningen want die kunnen niet voor zichzelf zorgen maar voor de profiteurs heb ik absoluut geen loyaliteit. het moet nu eens een keer afgelopen zijn.