Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 30-10-2010 10:51:25
Geldzaken & Recht

Rattenbestrijding

Uiteraard is het vervelend dat uw man afgelopen augustus overleden is. maar dat maakt de kwestie er niet anders op. de gemeente stuurt wel de bestrijdingsdienst langs en die verstrekt dus blijkbaar rattengif. wat zou u graag zien dat de gemeente nog meer zou doen?

om een rattenprobleem echt op te kunnen lossen, is het beter om naar de bron te kijken. en zelf geeft u al aan dat de ratten in een schuur zitten waar kippen en duiven zitten. ik neem aan dat daar ook voer en stro opgeslagen ligt? daar komen ratten en muizen maar al te graag op af natuurlijk. en het is nog lekker warm ook. een nieuwe stenen schuur wil nog wel eens helpen of, hoe ingrijipen ook, de kippen en duiven wegdoen. kans is groot dat de ratten dan ook snel weg zijn.