Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1960 - 30-10-2010 15:11:05
Auto & Vervoer

Kunnen we terug naar de strippen kaart?

Met die nieuwe ov-chipkaart kunnen blinden/slechtzienden niets op de poortjes zien. antwoord van het personeel: dan kunt u beter thuisblijven!
geef die makkelijke strippenkaart weer aan ons terug. iedereen kan er mee omgaan. ook de buitenlandse toeristen. een keer strippen en je bent klaar. nu moet je twee keer langs die automaat en wanneer het druk is wacht de bestuurder niet met tot dat iedereen zit. voor oudere mensen en mensen die bijv. in verwachting zijn is dit levensgevaarlijk. ik heb al diverse valpatijen meegemaakt. ook hoor ik in mijn eigen kennissenkring dat het ov duurder is geworden. daar komt nog eens bij dat men elke 5 jaar weer een nieuwe ov-chipkaart moet aanschaffen. als de huidige ov-chipkaart het niet doet moet je nog eens een nieuwe ov-chipkaart aanschaffen. ik hoor nu regelmatig dat mensen het ov gaan mijden vanwege die ov-chipkaart. had al dat geld dat nu is uitgegeven om die ov-chipkaart er door te drukken nu eens gebruikt om het ov goedkoper te maken. 65+ gratis in alle bussen, trams en metro en de trien met grote korting. doen ze in belgiƫ al jaren, dat werkt fantastisch. in de kleine dorpen is alleen een buurtbus waar men met 8 personen in mag, wachttijd: uren!!! en niet na 18.00 en iet op zondag.