Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 30-10-2010 17:27:15
Computers & Telefonie

Onveilig beveiligd?

Wel, graag gedaan.

wat je beveiliging betreft:

1. je gebruikt windows firewall, deze is bij xp niet echt goed. aan de andere kant: wel eenvoudig(er) voor de gebruiker dan een betere firewall, die echter vaak meer vragen zal stellen. weet je dan niet welk antwoord te geven, dan doet dat de beveiliging van een betere firewall teniet.
voor jou mss het handigst om - ondanks dat windows firewall niet echt goed is - deze toch maar te blijven gebruiken.

2. mcafee security scan doet niet aan beveiliging, deze geeft alleen de status aan van je beveiliging.

3. spyware doctor: is redelijk, maar er zijn betere. maar ja, ook hier telt weer wat ik al schreef onder 1: sd doet niet aan moeilijke vragen stellen.

als je nu maar zorgt dat spyware doctor up-to-date blijft en minstens 1x per week scant met zowel sd als mbam (voor scan eerst laten updaten via tabpagina update) en nooit via google naar een site gaat waar je privacygevoelige informatie als gebruikersnaam + wachtwoord moet gebruiken, dan ben je redelijk veilig bezig.