Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anicu - 01-11-2010 22:02:26
Auto & Vervoer

Annuleringskosten autoreparatie

En weer iemand die denkt dat de dealer wel even de annulering zal pikken.

wees maar blij dat het blijft bij die 60 euro. en reken maar dat je daar ook niet meer welkom bent. want de dealer heeft tijd gereserveerd voor jou, de dealer heeft spullen besteld voor jou en de dealer heeft ook nog eens de apk gedaan. van die apk wordt hij niet rijk maar van de werkzaamheden na die keuring kan hij wel zijn garage draaiende houden

de grootste fout die jij gemaakt hebt is er vanuit te gaan dat de dealer wel zou begrijpen dat je naar een ander gaat. je had eerst moeten overleggen toen je ontdekte dat de prijs bij een ander lager uit zou vallen en niet de afspraak maken voor reparatie. op die wijze geef je de dealer waar je eerst was de gelegenheid om te reageren. hij had wat van de prijs af kunnen doen of hij had geen zaken meer willen doen met jou. in dat laatste geval had je geen gezeur gehad omdat die dealer dan geen onderdelen had hoeven te bestellen.

nu zit je met de gebakken peren (en die zijn niet te eten).