Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gees - 02-11-2010 15:24:12
Computers & Telefonie

Vertalen met de google toolbar

Dank je wel oldyeller en elenay. de button 'startpagina van translator' was inderdaad verwenen en ik heb de google toolbar weer geinstalleerd en de button toegevoegd. hij vertaalt nu gelukkig weer, maar niet als tevoren.

bij een website in bijv. het engels verschijnt de balk: "google. deze pagina is in het engels. vertalen met google toolbar?"als ik dan klik op de button 'vertalen' in deze balk, begint hij te zoeken maar kan blijkbaar geen contact krijgen. dus werkt nog steeds niet.

klik ik daarentegen de button 'startpagina van translator' aan, dan word ik verbonden met de microsoft translator en kan de vertaling starten.

ik vraag me nu af: zijn er dus 2 vertaalmachines, één van microsoft en één van google. die van google vind ik sneller en prettiger.

en edrick3: nee, ik wil niet standaard vertalen; het is gewoon bij twijfel dat ik het gebruik (of luiheid)