Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 02-11-2010 20:22:49
Vakantie & Reizen

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekeringen zijn bestemd voor meerdere reizen/vakanties per jaar. standaard is dat 60 dagen. gemiddeld is dat lang genoeg per reis.

ga je langer op reis, dan moet je een andere verzekering afsluiten. er is genoeg aanbod van verzekeringen, die langer lopen dan 60 dagen.

als je na die 60 dagen nog 5 dagen ergens wilt bijverzekeren, adviseer ik je dat eerst te overleggen met de betreffende verzekering. of er dekking is als je al in het buitenland zit en niet vanuit nederland vertrekt voor die 5 dagen. laat dit schriftelijk vastleggen, want de algemene voorwaarden van reisverzekeringen gaan uit van het standaard model, nl. op reis gaan. wat je met die 5 dagen af wil sluiten is geen reis, maar een verzekering tijdens een 5 daags verblijf in het buitenland aansluitend aan een "verlopen" dekking van een andere reisverzekering.

vladja