Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-11-2010 17:01:58
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Zonnig schreef op donderdag 4 nov 2010, 15:46: @bianca31,

wie ben jij om mij te vertellen wat ik moet doen en wat ik moet laten. ik heb respect voor mensen die hun verantwoordelijkheid nemen in het leven en in de maatschappij. verantwoordelijkheid voor zichzelf en voor de kinderen waar ze voor hebben gekozen. ik blijf erbij dat kinderen hebben in onze tijd een keuze is. het is niet iets dat je "overkomt". die tijd is voorbij.

trouwens wie zegt jóu dat het haar niet lukt om een baan te vinden. ken jíj haar situatie. mijn opmerking is niet tegen haar als persoon maar tegen een ieder die de kantjes ervan af loopt, kinderen krijgen bij de vleet, uit hun nest liggen te stinken ipv te gaan werken, hun verantwoordelijkheid op de maatschappij afschuiven en dan ook nog hun hand ophouden voor de staat. punt.



beste zonnig,

ik zit in de zelfde situatie als haar, maar dan zonder kinderen. ik wil werken maar ik krijg afwijzing na afwijzing, ik lig niet te stinken in mijn nest, ik sta vroeg op om naar uzb's te gaan of het arbeidsbureau, ik neem mijn eigen verantwoordelijkheid, die schuif ik niet af op een ander. ik krijg een uitkering om in mijn eerste levensbehoeften te voorzien. zo te horen heb jij nog nooit in de bijstand gezeten. je zult maar in onze situatie zitten.