Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-11-2010 13:13:47
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Beste bianca31, ik ben het helemaal met je eens dat het niet altijd even makkelijk is om een baan te vinden maar waar een wil is, is een weg. ik heb in dezelfde situatie gezeten als alleenstaande moeder met 2 kleine kinderen van 3 en 4jr zonder een stuiver alimentatie, noch enig andere vorm van opvang. toch heb ik me kapot gesolliciteerd en heb werk ver beneden mijn niveau aanvaard. zo ben ik schoonmaakster geweest en heb ik in een bejaardenthuis de ouderen verschoond en hun gebitsprotheses gepoetst en hen gevoed etc etc.

als je echt wilt werken dan vind je heus wel werk. je moet alleen niet teveel pretenties hebben. werk is werk en inkomen is inkomen. ik werk me liever een slag in de rondte dan mijn handen op te houden voor de gemeenschap. waarom denk je dat er zoveel polen naar nederland worden gehaald om hier te werken. waar zijn die legioenen zgn werklozen.

en o ja, ik heb jaren bij een uitkeringsinstantie gewerkt en ik weet uit ervaring heus wel hoeveel misbruik er van voorzieningen wordt gemaakt. nu ben ik budgetcoach en ook in die hoedanigheid kom ik tig mensen tegen die liever lui dan moe zijn. die liever hun hand ophouden dan hun waardigheid te behouden.

voor de mensen die mij aso noemen zou ik zeggen "je kent mij niet eens". alleen het feit dat je een dergelijke kwalificatie geeft aan iemand en een dergelijk woord uit je mond neemt geeft al aan wie en hoe je zelf bent.

bianca13, ik hoop dat mijn ervaring je zal stimuleren om echt op zoek te gaan naar werk en om te beginnen echt alles aan te nemen waarmee je wat inkomen kan genereren. je zal dan zelf zien dat je daarmee een pad voor jezelf opent dat steeds breder zal worden. succes.