Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
default - 05-11-2010 16:48:53
Computers & Telefonie

Computeraankoop ongedaan maken

[quote=tucker schreef op vrijdag 5 nov 2010, 13:39][quote=default schreef op vrijdag 5 nov 2010, 13:19]allereerst vind ik, dat mm het hele ondersteuning en driver verhaal van
windows 7 best aan ronwiedeman had kunnen mededelen
dit vind ik wel zo netjes, ipv alleen .. met "wij nemen het niet terug "weg te sturen.
maar misschien is dit een mogelijke oplossing : een parallel pci kaartje (voor het aansluiten ipv usb) aanschaffen....kosten ..kleine 10 euro?
en daarna bij het installeren van de drivers , kiezen voor comptabiliteit modus :win xp ??
sux6

ik vind niet dat het de taak van mm is om tekst en uitleg te geven over randapparatuur als je een nieuwe pc koopt, men mag geacht worden daarover zelf zijn licht opgestoken te hebben. en als topicstarter bij mm net zo kort van stof en door de bocht was als hier, dan kan ik me ook heel goed indenken dat mm daar ook geen trek in had.

uiteraard is mm helemaal niets verplicht, maar enig begrip voor de klant vind ik en ja nog steeds zeer gepast.btw. mm hoeft helemaal helemaal geen tekst en uitleg te geven over randapparatuur, het gaat hier alleen om het aansluiten daarvan. maar idd. van een "dozen verkoper" hoef je niets verwachten dat is denk ik ook de reden , dat ik nooit bij een dozen verkoper iets zal kopen.