Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 05-11-2010 16:53:44
Vrije tijd & Tuin

Geen krantenabonnement

Jank,
ik zeg ook niet dat ik nooit op telegraaf.nl kijk. maar dat doe ik alleen als ik de laatste roddels wil lezen en vooral om weer eens te weten met welke belastingverslindende vragen en spoeddebaten de stem van het volk zich nu weer bezig houdt (zoals het afschaffen van de wintertijd zonder blijkbaar te weten dat wintertijd de echte tijd is.)

en de telegraaf roept zelf dat het geen kwaliteitskrant is, maar dat ze alleen maar dat brengen wat dé nederlander wil lezen. volgens mijn paspoort ben ik nederlander, maar ik herken mij in het geheel niet in de toon en nieuwskeuze van dat blad. ook geven ze ruiterlijk toe minder te geven om waarheid en nieuwswaarde, maar wel om sensatie. dan ben je dus eigenlijk de dagelijkse versie van de privé.