Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jult
jult - 06-11-2010 00:46:18
Geldzaken & Recht

Zonder werk

[quote=westhoekje schreef op zaterdag 30 okt 2010, 09:08]ben straks genoodzaakt een tweede hypotheek op te nemen, en het geld daarvan in een oude sok te bewaren.
in ieder geval uit het zicht.
http://jult.net/entry/268/zomaar_geld_cadeau">de voordelen van cash geld op een rijtje

[quote=jscholtes schreef op zaterdag 30 okt 2010, 12:11]en dan weer schouders er onder.waaronder? de krapte op de arbeidsmarkt is heel sterk voelbaar. als er eens een baan is die aansluit op het cv (of niveau, of achtergrond, of vorige inkomen) van de werkzoekende, dan is het aantal sollicitanten enorm groot, en de kans echt klein dat er wat uit rolt.

dwangarbeid is zogenaamd verboden in nederland, maar mijn indruk is dat wat er nu gebeurt gewoon een verkapte vorm van dwangarbeid is. iedereen zonder betaalde baan wordt gedwongen werk ver beneden zijn/haar niveau "te accepteren", d.w.z. men is verplicht erop te solliciteren en men moet doen alsof men er gemotiveerd voor is. en ondertussen neemt de hoger opgeleide daarmee banen weg van diegenen die niet hoger kunnen. handig, den haag!