Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 06-11-2010 11:20:06
Computers & Telefonie

Computeraankoop ongedaan maken

[quote=jpm schreef op zaterdag 6 nov 2010, 10:49]ik vind mm echt tekort schieten. een beetje opgeleid personeel moet toch een goed advies geven? waarom een nieuwe printer kopen als je nog een goede hebt? mm zal wel gedacht hebben: "ik ben toch niet gek?"
er zijn voldoende suggesties gedaan. de comptabiliteit herstellen is genoeg.

mm is niet verantwoordelijk voor printers uit de stenen tijdperk.

als de fabrikanten van de printers geen nieuwe drivers beschikbaar stellen, kan nooit of te nimmer de verkopende partij aansprakelijk worden gesteld.

mm is aansprakelijk voor de computer zelf, niet voor de randapparatuur die de klant thuis heeft staan, behalve als de koper zeer duidelijk voor en tijdens de koop heeft aangegeven dat de nieuwe computer goed moet samenwerken met de al bestaande randapparatuur (wat ikzelf al eens ben tegengekomen.)