Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

neononame
neononame - 08-11-2010 08:04:56
Computers & Telefonie

Alice bedriegt en liegt

[quote=anicu schreef op zondag 7 nov 2010, 20:33]jij zit niet ineens te ver van de telefooncentrale. dat zit je al zolang je daar woont en dat moet je niet op alice afwentelen.
als je een speedtest doet, moet je eens nadenken wat dat inhoud. en niet eenmalig maar enkele keren per week en op verschillende tijdstippen. dan heb je een beter beeld van de mogelijkheden.

wat een hoop bullshit. dus als jij ergens gaat wonen, je verhuisd, dan weet jij precies hoever je nieuwe huis van de centrale ligt?. als consument hoef ik dat juist niet te weten. ik moet kunnen vertrouwen op hetgeen er wordt verkocht dan wel wordt aangeboden.

wat jij zegt is dat als ik een auto koop dan moet ik verstand hebben van de motor.

en nogmaals ik ken er ook die een keurig signaal hebben van alice. helaas ontdekte ik te laat dat die dichter bij de centrale zaten.

en dan nog iets anders, mijn buurman heeft adsl van een andere provider en die heeft op dezelfde centrale en ook via hetzelfde bbned een snelheid storingsvrij van 11mbit. dus het kan wel. hij heeft dan wel een beter modem dan die sinaasappelkist van alice die ze je als modem sturen.

waar het op neerkomt is dat alice een juiste/reele testuitslag moet aanbieden en als ze dat niet doen moeten ze zo ruiterlijk zijn om bij een echte slechte en langzame verbinding of te kiezen voor weggaan of te kiezen voor een ander tarief. maar niet roepen dat je het contract moet uitzitten omdat er in kleine letters op de website staat dat je er geen rechten aan kunt ontlenen. ze kunnen dara van alles zetten maar dat wil nog niet zeggen dat het rechtsgeldig is.