Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-11-2010 17:55:14
Computers & Telefonie

Webbrowser spel

Beste lezers en redactie van kassa,

ik heb voorgaande discussie gelezen en omdat ik zelf ook problemen ondervind met otg wil ik hier toch ook nog een stukje neerzetten.

ik begrijp heel goed dat ik mee doe aan een computerspelletje. maar als je voor bepaalde zaken geld moet betalen mag je toch verwachten dat er een eerlijke service wordt verleend.

ik speel nu al meer dan een jaar op het otg spel criminas, leuk een beetje maffia spelen en groot en sterk worden in het land van je keuze, in mijn geval het land italie.
al meerdere keren heb ik bij admins, moderators problemen neer gelegd als valsspelen en andere praktijken die niet door de beugel kunnen. in het begin was het mogelijk om via een normale email in contact te komen met het bedrijf otg. nu is er in het recente verleden een van de moderators er mee opgehouden en heeft deze diverse bekentenissen gedaan over valsspelen van moderators. op zich prima maar vervolgens wordt een van de vrijwilligers tot oppermod benoemd en is het opeens niet meer mogelijk om contact te krijgen met otg anders dan via deze oppermod. het hele bedrijf is op geen enkele wijze te bereiken.
tevens hebben ze deze oppermod de mogelijkheid gegeven om mensen van het spel en forum te kunnen bannen.

nu ben ik, gewoon om te proberen, gaan spelen in de zogenaamde prijzenronde.
een van mijn familieleden deed dit ook en ging heel goed met power en het sparen van geld. zo ook een aantal anderen. deze anderen werden vervolgens door deze oppermod verbannen van het spel en sinds gisteren zijn mijn 2 e account en het familielid met veel power verbannen. op het moment dat ik dan contact zoek over hoe en wat wordt mij verteld dat wij dingen gedaan hebben die niet door de beugel konden volgens de regels. en door deze oppermod wordt vervolgens bepaald of die ban terecht is of niet.
het heeft er de schijn van dat de verbannen mensen in ieder geval de prijzen ronde niet mogen winnen.

contact met otg blijkt erg lastig te zijn want werkt tegenwoordig via een ticketsysteem
hoor erg veel klachten uit de spelerskring en ben benieuwd of er meer mensen zijn de laatste tijd met het probleem te maken hebben gehad en wat er aan gedaan kan worden.