Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

neononame
neononame - 08-11-2010 17:59:50
Computers & Telefonie

Alice bedriegt en liegt

Het ligt ook niet aan de kabels. ik had voor alice een andere adsl provider (telfort) ook via dezelfde centrale op 3km afstand en die leverde storingsvrij 11mbit.

het is gewoon allemaal gel... van alice. alsof in een korte tijde de kabels dermate verslechteren dat zij maar 4mbit kunnen leveren.

de buren hebben gewoon 11mbit van ik dacht kpn.. ook via dezeflde centrale.

ik heb eerder de indruk dat het ligt aan het overboeken en de slechte kwaliteit van het modem en bbned. en daarom is het ook zo misleidend. ze beloven 16-20mbit en ze weten gewoon dat ze dat niet kunnen leveren. en dan toch die kleine letters eronder zetten dat je er geen rechten aan kunt ontlenen. het zou goed zijn als kassa dit soort praktijken eens onder een loupe neemt en die methoden eens aan de orde stelt zodat ze daarmee ophouden.