Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-11-2010 22:16:36
Computers & Telefonie

Webbrowser spel

Beste lezers,

ook ik ondervind problemen met otg/criminas waar ik sinds een jaar speel.
ik was tot gisteren met name actief speler in belgiƫ totdat ik ineens zonder enige waarschuwing vooraf een ban kreeg voor het zgn sluizen van geld. ze kunnen alles wat je doet volgen, maar er worden vooraf geen waarschuwingen uitgedeeld. ik heb naar eer en geweten en volgens de regels gespeeld. alles wat ik bij elkaar gespeeld had was op eerlijke wijze verkregen en ik stond 1e in het klassement en speelde dus mee voor de prijzen. maar blijkbaar ga ik te snel met mijn geld en power en ben ik niet degene die mag winnen.
vanaf dag 1 is het duidelijk wie er in belgie moeten gaan winnen: nl. de mensen die daarvoor in zuid afrika niet hebben kunnen winnen en zeer goed bevriend zijn met de mods en de admins en die het lukt om mensen binnen een half uur weer zonder ban te krijgen (ik had een ban van een jongen die ik bescherm met een van de mensen die nu moet gaan winnen besproken). die a.s. winnaars mogen wel meerdere accounts hebben terwijl dit tegen de regels is. alleen krijgen zij geen ban omdat ze in een goed blaadje staan bij de mods en admins. het is heel opvallend dat de mensen die met hun power bovenaan staan geband worden en ik was niet de eerste die uit de weg geruimd moest worden om de weg vrij te maken.
ik heb op dit moment nog 2750 call credits staan. wetende dat je voor eur 1,50 30 callcredits krijgt ..... dat geld wordt gewoon van je gepikt. het spel kost me iedere maand rond de 40 euro en zonder enige waarschuwing is het voorbij. je kunt alleen contact zoeken via een ticketservice en vervolgens wordt je bericht niet gelezen, laat staan beantwoord. mensen die hoog stonden en voor mij geband zijn hebben nog steeds geen antwoord gekregen.
in september heb ik in hun callshop dingen gekocht en niet gekregen. ik heb daar een klacht over ingediend. mijn aankopen waren duidelijk terug te zien op mijn aankopenoverzicht. na veel berichten sturen kreeg ik na 3 weken antwoord dat ik pech had en ik het uitgegeven geld niet terug zou krijgen omdat ik de att coins ook gratis had kunnen verdienen. dan moet je ze naar mijn idee ook niet te koop aanbieden. het is allemaal geldklopperij en het is de hoogste tijd dat deze criminele activiteiten aangepakt worden.
er zitten mensen bij de admins die 14 jaar zijn. die moeten dus gaan beslissen en gelijk ook nog hun huiswerk maken.
alle adressen en telefoonnummers die naar otg verwijzen kloppen niet en de telefoonnummer zijn niet in gebruik.
ik hoop dat er meer mensen durven te gaan klagen en dat er iets mee gedaan kan worden.
met name de hele jonge spelers maken geen schijn van kans omdat het spel veel geld kost.
als je dan ook nog de pech hebt dat de servers ineens uit de lucht zijn en als je niet op tijd meer online kan komen, dan ben je dood en kost het je weer veel geld om levend te worden en vanuit otg wordt er geen enkele compensatie gegeven.