Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
alicewebcare - 09-11-2010 11:41:56
Computers & Telefonie

Alice bedriegt en liegt

Beste lezers,

ik zie dat er wat onduidelijkheden zijn betreft de snelheid die alice bij sommige van jullie levert. helaas is het bij de technologie adsl zo: hoe groter de lengte van de telefoonlijn, hoe minder snel de verbinding kan zijn. ook is het zo dat de kwaliteit van de telefoonlijn een grote invloed kan hebben op de snelheid.

de postcode check op www.alice.nl, kijkt naar de hemelsbrede afstand. hemelsbreed wilt zeggen: 1 rechte lijn van wijkcentrale naar woonplaats. onder de grond maakt de telefoonlijn een aantal bochten. deze bochten zorgen ervoor dat de werkelijke lengte van de telefoonlijn langer is dan de uitkomst van de postcode check. om deze reden melden wij erbij dat het puur een schatting is.

wij vinden het zeer belangrijk dat wij de hoogst mogelijke snelheid bij u leveren.

mocht u een probleem hebben met uw snelheid en u wilt graag dat ik kijk wat ik eraan kan doen, dan hoor ik het heel graag! u kunt mij gerust een email sturen op: ferry@nl.alice.nl. mocht u mij een mail sturen, dan hoor ik graag van u waar u het niet mee eens bent en of u op dit forum gepost heeft met de bijhorende forumnaam en wat uw klantnummer is. ik ga dan direct aan de slag voor u!

met vriendelijke groet,

ferry
alice webcare