Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lapto - 09-11-2010 17:44:53
Computers & Telefonie

Alice bedriegt en liegt

[quote=alicewebcare schreef op dinsdag 9 nov 2010, 11:41]beste lezers,

ik zie dat er wat onduidelijkheden zijn betreft de snelheid die alice bij sommige van jullie levert. helaas is het bij de technologie adsl zo: hoe groter de lengte van de telefoonlijn, hoe minder snel de verbinding kan zijn. ook is het zo dat de kwaliteit van de telefoonlijn een grote invloed kan hebben op de snelheid.

de postcode check op www.alice.nl, kijkt naar de hemelsbrede afstand. hemelsbreed wilt zeggen: 1 rechte lijn van wijkcentrale naar woonplaats. onder de grond maakt de telefoonlijn een aantal bochten. deze bochten zorgen ervoor dat de werkelijke lengte van de telefoonlijn langer is dan de uitkomst van de postcode check. om deze reden melden wij erbij dat het puur een schatting is.

wij vinden het zeer belangrijk dat wij de hoogst mogelijke snelheid bij u leveren.

met vriendelijke groet,

ferry
alice webcare


beste ferry

allemaal erg leuk zo'n postcode check en dan erbij zeggen dat het puur een schatting is zo kan je er makkelijk van af komen.
bij mij was destijds via telefonisch aanmelden verteld dat ik makkelijk 16mb/s kon behalen ( zoals ik destijds bij mijn vorige ook kon behalen ).
ik mocht blij zijn met een internet verbinding van nog geen 3 mb/s leuke schatting is zoiets.

ik denk dat de mensen echt niet op 1mb meer of minder zitten te wachten maar een goede service is wel heel belangrijk en in de tijd dat ik bij jullie heb gezeten wordt je als een hond behandeld als het dan al niet minder is.

met alle respect naar jou toe want misschien ben jij wel een goede maar iedereen die ik toen aan de lijn had gehad verdient het niet eens om een mens te zijn hoe ze klanten behandelen.

en hoevaak er ook een post kom van of over alice zal ik laten weten hoe ze mensen behandelen en wat voor provider het is want in mijn ogen is het "hoe minder alice hoe beter"

greetings lapto