Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

neononame
neononame - 10-11-2010 08:19:44
Computers & Telefonie

Alice bedriegt en liegt

[quote=corry1961 schreef op woensdag 10 nov 2010, 01:08]wat ik me afvraag..heb je bij alice geen maand opzeg termijn??

dat ligt aan het contract dat je hebt en de aanbieding die ze je bieden. nu is het zo dat als je 30 euro betaald hang je aan een maandcontract vast, als je 35 euro betaald dan heb je opzeggen per maand.

maar zelfs op mijn aanbod om mijn contract om te zetten in een maandcontract en het verschil bij te betalen. namelijk zoveel x 5 euro per maand dat ik al bij alice zat ging alice niet in. ze blijven liever een ontevreden klant houden die een slechte adsl verbinding heeft dan het probleem op te lossen en die zijn contract moet uitzitten.

denk dus goed na als je met alice in zee gaat. want de speedcheck op hun website is alleen maar betrouwbaar als je dicht bij een wijkcentrale woont.