Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-11-2010 21:34:59
Geldzaken & Recht

Fysiotherapie na aanrijding

Beste heenni,

ik adviseer u dit niet via de pizzeria-houder te doen, maar rechtstreeks. de pizzeria-houder is namelijk geen partij in de aansprakelijkstelling die met uw zoon te maken heeft. hem ertussen laten zitten compliceert de zaak alleen maar. en eerlijk gezegd heb ik er, gezien zijn laconieke houding, weinig vertrouwen in dat hij het ook daadwerkelijk doorgeeft.
de pizzeria-houder kan aan u gewoon de gegevens van de verzekeraar van de tegenpartij geven.

is er politie bij het ongeval aanwezig geweest? gezien de ernst van het ongeval zou dat wel zo moeten zijn. zij zouden u ook de gegevens van de automobilist moeten kunnen geven. het is op zich wel raar dat de politie dan niet heeft aangegeven wie er op de scooter reed, en dat dat dus niet bij de verzekeraar van de auto bekend is.

hoe dan ook is het belangrijk om achter de gegevens van (de verzekeraar van) de automobilist te komen, want die zult u aansprakelijk moeten stellen.