Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

elenay
elenay - 11-11-2010 20:13:12
Computers & Telefonie

Ik zie geen plaatjes op de websie

[quote=akkefiet schreef op donderdag 11 nov 2010, 15:06]elenay

quote: voordeel is dat je eigen album op hyves niet zo vol komt te staan.

misschien overbodige info voor jou, maar de plaatjes die je upload kan je het beste eerst verkleinen. een breedte van 600 px is doorgaans meer dan voldoende.
dat maakt het afbeeldingsbestand een stuk lichter qua kb's en het is voor de sitebezoeker ook zo prettig omdat een groot bestand traag laadt.
je kunt bijvoorbeeld het gratis http://www.irfanview.com/">irfanview daarvoor gebruiken of http://www.gimp.org/windows/">gimp (nog niet beschikbaar voor windows 7)

af

@akkefiet,

nu hyves de website heeft veranderd, kan er niet meer zoals voorheen maar plaatjes neergezet worden. behalve dan in krabbels, maar goed die krabbels verwijderen mensen weer en dan zit jij met dat plaatje in je fotoalbum.

in die tijd dat je zo de codes kon gebruiken van www.droomkrabbels.nl, had je dat probleem niet, dan kwam het niet terecht in je fotoalbum.

dus krabbelen kun je nu nog vanuit je photobucket en dan komen de foto's ook niet in je album op hyves maar op photobucket. daar kun je ze gelijk small uploaden vanuit je bestand op je computer. alleen moet je wel oppassen dat je photobucket ook opruimt, anders krijg je dat probleem weer en overschrijd je het aantal mb daar weer.

maar alles is goed gekomen en die krabbelsites heb ik allemaal maar uit mijn favorieten verwijderd.

groetjes elenay