Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 12-11-2010 15:56:50
Geldzaken & Recht

Griep prik

Beste sarrina,

indien iemand tot de risico groep behoort, wordt de griepprik gratis gegeven door de huisarts of de arts in het ziekenhuis waar u onder behandeling bent.

indien u werkzaam bent in de gezondheidszorg en veel met zieken mensen in aanraking komt, denk aan de mensen die in de thuiszorg werken, wordt de griepprik aanbevolen door veel werkgevers. de werkgevers betalen dan de kosten voor de griepprik.

deze gaan dan allemaal rechtstreeks van een fabrikant naar een arts.
indien het via de apotheek gaat, wordt het commercieƫl en zijn de extra kosten die u moet betalen..winst voor de apotheek.

de mensen die tot een risico groep behoren zijn vaak de mensen die een lage weerstand hebben, veelal door een ziekte. waardoor deze mensen extra kwetsbaar en vat baar zijn voor allerlei soorten griep-, en ziekte- verschijnselen.
daarbij is er nog een groep mensen die nog veel kwetsbaarder zijn en krijgen die prik ieder jaar 2x, dei meestal worden geven in de maanden oktober/november en indien ook een tweede nodig is januari/ februari.


m.vr.gr.,
ineke l