Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 16-11-2010 16:48:54
Computers & Telefonie

Scherm steeds op zwart

[quote=jpm schreef op dinsdag 16 nov 2010, 10:38]dank jullie wel voor je reacties. het gekke is, het is me dus eerder al een paar keer overkomen. ik probeer dan wat met de afstandsbediening van het scherm (het is tevens een tv, maar die heb ik niet geinstalleerd) en dan plotseling scheen ik dan iets te hebben gedaan wat het probleem oploste.
dat lukt nu niet, ja wacht even. ik heb net voordat ik weer moest inloggen (ik heb de cd-rom van het scherm even geprobeerd) weer met de afstandsbediening 'gerommeld' en nu blijft hij weer functioneren.
ik snap er niks meer van. hij doet het weer, maar het enige dat ik heb gedaan is het knopje van het menu indrukken en (deed ik al vaker) terugschakelen van de tv-modus naar de pc-modus. nu blijft hij wel staan. ik heb dit meerdere keren vanmorgen gedaan en steeds de pc-modus bevestigd.
het probleem is nu opgelost, maar waarom dit eerder niet werkte? ik sta voor een raadsel.
laat nog even je mening horen, dan kan ik die vanmiddag teruglezen. moet nu even naar het ziekenhuis met iemand.
dank, tot lezens
jpm

@freya,

nog ter aanvulling:
gezien dit antwoord lijkt het aan de afstandsbediening te liggen.