Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
consument12 - 17-11-2010 02:01:23
Computers & Telefonie

Combi back-up/mediplayer

Nog een kleine toevoeging. kijkend naar het type mediaspeler zal je goed moeten opletten welk bestandsysteem deze hanteert. een popcornhour gebruikt het ext2/3 bestandssysteem dat niet en ik geloof dat velen anderen dat ook doen. dit hoeft over het algemeen geen probleem te zijn maar het volgende heeft wel concequenties voor het wegschrijven. over het algemeen zijn deze mediaspelers of mediatanks met hun 100mbit en een van 4mb per seconde over ftp niet vooruit te branden. het kopieren van een grote collectie foto's of mps of etc. etc. duurt een eeuwigheid.

zoals freya al aangeeft, gewoon voor een tientje of 5 een externe usb hdd aanschaffen is veel beter. en als het om belangrijke zaken gaat raad ik je aan om ook te kijken naar online backup mogelijkheden.