Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

invalide
invalide - 20-11-2010 12:03:14
Auto & Vervoer

Tankstations

Ik heb een test uitgevoerd door een doorzichtige reserve tank met exact 5 liters te vullen, een streep met watervaste stift te zetten en na legen volgende pomp bij zelfde station te pakken!

dus pomp 1 was mijn maatstreep en bleek dat ik bij 3 pompen exact hetzelfde kreeg maar pomp 5 iets minder!
pomp 6 ruim meer dus daar tank ik nu en op gewicht is dit aan diesel 0,4 kg extra!
dit is op 5 liters!
dus bij 50 liters 4 liters cadeau en dus 8% teveel!

deze witte onbemande pomp heeft dus nu een vaste pomp 6 klant en ik sta graag hier in de regen naast het iets te kleine dak!

dit was dus een test op 1 station en ik heb bij bemande dus ook 5 liter extra getankt waar ik regelmatig kom en door steeds een volgende te nemen en te noteren heb ik nu 4 stations waar ik erg veel kom waar ik de beste pomp gevonden heb!

wel worden pompen regelmatig geijkt dus als ik een sticker zie, weet ik dat ik verder moet zoeken, want dit kleine groene rondje kan mijn voordeel verzieken!