Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 21-11-2010 12:19:53
Garantie & Verzekeringen

Zorgverzekerings-tip!

Off-topic@stacey:

ben voor iemand op zoek voor goedkopere, andere zorgverzekeraar en inderdaad struikelblok was ook hier de tandarts, die niet gecontracteerd is bij cz! als je dan bij ieder bezoek, 25% moet bijbetalen, ben je je winst al weer kwijt!

probeer nu anderzorg, maar zowel de link naar zorgvinder als de av 2011 zijn onbereikbaar. echt goed geregeld, maar niet heus.

bovendien vind ik nogal tegenstrijdigheden, zoals:
als je bij anderzorg verzekerd bent, ga je naar gecontracteerde zorgaanbieders. we hebben afspraken met ongeveer 35.000 zorgaanbieders.
• sowieso naar je eigen huisarts.
• sowieso naar je eigen apotheek.
• sowieso naar je eigen ziekenhuis.
• sowieso naar je eigen fysiotherapeut.

even verder:
als je naar een zorgaanbieder wilt, met wie wij geen afspraken hebben gemaakt dan betaal je waarschijnlijk een deel van de rekening zelf. overleg daarom van tevoren altijdmet ons. dan kom je niet voor verrassingen te staan.

let op: voor zorg die vergoed wordt uit een aanvullende verzekering kun je het beste sowieso naar een zorgaanbieder gaan met wie we afspraken hebben gemaakt. anders betaal je in veel gevallen de hele rekening zelf.

heb hierover een vraag gesteld, krijg je alleen een link naar de av! dat is n.m.m. geen vraag beantwoorden. bovendien werkt de link niet!