Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-11-2010 12:37:20
Computers & Telefonie

Pretium-crimineel?

Bedankt beiden,

birdies die brief is gelijk weggegaan, dus binnen die week.

dan is mevrouw 86 jaar en valt zij onder het reglement dat zij binnnen drie maanden mag opzeggen, ook daar zijn ze aan voorbij gegaan.

op tros radar heb ik gisteravond niet anders dan daar de klachten gelezen en heeft pretium zelfs mensen een abonnement in de maag gesplitst, die ze nooit hebben gebeld.

nu kan ik wel weer gaan schrijven, maar op het forum van tros rader blijkt wel, dat ze toch doorgaan. dus ik ga ze maandag aangeven wegens oplichting.

ik heb een ijzersterke zaak en nu gaan ze van mij een rekening krijgen, een hele vette!

dan ga ik de pers bellen en ze mijn bevindingen vertellen, en mijn artikelen die ik hun aanreik worden altijd geplaatst, omdat ik ze goed kan onderbouwen.

ik schreef al aan pretium van, dat ze nu toch echt de verkeerde voor zich hebben. nou........ ze komen er wel achter.

ik zal de link van aurora1 even bewaren, wie weet komen er nog meer mensen naar me toe, voor wie ik dat wel kan gebruiken, dus alvast bedankt daarvoor.

wat ik zelf maar niet begrijp is, dat een bedrijf zomaar mensen kan abonneren, kpn in deze niks kan doen en nu in haar brief staat, dat mocht zij niet betalen, ze haar afsluiten en mocht zij willen opzeggen, de rekening krijgt van het abonnement van al die maanden. ik bedoel maar, hoe crimineel kun je zijn.

collegiale groet, elenay.