Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

elenay
elenay - 21-11-2010 12:49:00
Garantie & Verzekeringen

Zorgverzekerings-tip!

Bedankt allemaal weer.

en helemaal stacey weer, want je hebt gelijk, ik ga ze daar toch even over bellen.

maar de fbto schijnt ook een prima alternatief te zijn, dus dan kan dat nog.

misschien moet ik dat sowieso maar doen, hoef ik ook niet aan dat lidmaatschap te denken dan. ben je ook een kanjer stacey.....zo kom ik tenminste weer ergens.

er is hier momenteel zoveel gaande, die zaak om die langdurigheidstoeslag bij de gemeente en overheid, dan heb ik nog een zaak tegen de verhuurder vanwege een tikkende cv waardoor je geen oog dicht doet 's nachts en dan die pretium weer die mensen ongevraagd abonneert....mijn agenda staat vol.

vandaar dat ik zo blij ben met jouw alertheid in deze.

ik ga ze maandag gelijk bellen, smile......maar overstappen naar anderzorg, nee echt niet, dat heb ik al eens gedaan. heb je al eens gezien wat het kost per minuut om ze daar te bereiken? nee, is mij niet bevallen.

basisverzekeringen zijn allemaal gelijk, dus dan maar de fbto. goede bereikbaarheid, zonder duur 0900 nummer en uiterst klantvriendelijk en een goede overzichtelijke website en ik ken al mensen die daarbij zitten en uiterst tevreden zijn.

maar één ding is zeker, als je niet gaat shoppen, wat hier in mijn omgeving veel mensen niet doen helaas, dan ben je een dief van je eigen portemonnee en veel mensen hebben het al zo moeilijk.