Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 21-11-2010 18:48:44
Computers & Telefonie

Albertheyn.be

[quote=rikdeboer1 schreef op zondag 21 nov 2010, 18:29]ik heb hem gewoon voor de lol gekocht, maar ik wist niet dat dit erachter weg zou komen omdat albert heyn toevallig winkels gaat openen in belgie.
alle mails die ik van de aanklager krijg zijn in het engels dus daar wordt ik niet veel wijzer van.
kortom, je deed het 'voor de lol' en je doet er verder niets mee? terwijl het je jaarlijks wel geld kost om die naam geregistreerd te houden? dan is het toch geen probleem om die domeinnaam op te geven? ben je ook van die jaarlijkse onkosten af. wat is dus je probleem?

@getty:

ja, ik vind dat 'de reden' wel iets uitmaakt. er lopen genoeg mensen rond die alleen maar namen registreren (kapen), in de hoop die later voor veel geld te kunnen verkopen.
een soortgelijk fenomeen zie je bij de verkoop van tickets voor evenementen. er zijn niet voor niets zoveel 'ticketbureaus' op internet te vinden. ze kopen tickets op en verkopen die dan voor twee- of driemaal de prijs weer door aan consumenten. consumenten die vaak bij de reguliere handel geen kaartjes kunnen kopen omdat die ticketbureaus ze allemaal opkoopt. een verwerpelijke moraal. (maar dat is mijn mening)

freya