Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jeanpaul
jeanpaul - 21-11-2010 20:44:02
Computers & Telefonie

Albertheyn.be

Dat klopt; heb ik gezien maar dat neemt niet weg dat iemand denkt de domein van u te kunnen krijgen, eventueel middels een rechtzaak.

ter uwer informatie wel het volgende: het merk alberthein is (nog) niet vastgelegd in het benelux merkenregister. dit houdt in dat er- omdat het hier om de belgische domeinnaam 'alberthein.be' gaat- geen juridische stappen tegen u ondernomen kunnen worden als men alleen hiernaar verwijst in het door u ontvangen engelstalig bericht. daarnaast heeft het woord 'alberthein' nog geen enkele waarde, althans niet de waarde die het bekende supermarktketen heeft. en dan is het toch wel heer raar als men gaat dreigen met een rechtzaak.

uw tekst uit uw eerste vraag "nu willen ze hem terug hebben" zal dus mogelijk duiden op de domeinregistrant of iemand die (al dan niet middels een opgerichte onderneming) de domein zelf wil kapen. maar goed, dat is iets wat alleen u (als ontvanger van de brief) kunt weten; de informatie komt simpelweg niet voor in uw eerdere berichten.

nogmaals: neem eens contact op met yourhosting bv of realtime register bv. weten zij hier meer van? en zo nee, wat is 'hun' advies.

komt u er dan nog niet uit èn doet u verder niets met het domein (behalve hetgeen wat de site nu doet: reclame maken voor yourhosting) reageer dan eens gewoon in uw eigen voertaal (nederlands dus) naar de verzender van uw brief en bied bijvoorbeeld aan dat de url (domeinnaam) tegen een door u bepaalde vergoeding overgenomen kan worden. hiermee komen we helaas wel terecht op het doel van domeinkaping: een domeinnaam aanschaffen om door te kunnen verkopen.