Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
midas - 22-11-2010 16:37:52
Computers & Telefonie

Albertheyn.be

[quote=aragon schreef op maandag 22 nov 2010, 13:42][quote=rikdeboer1 schreef op zondag 21 nov 2010, 18:29]ik heb hem gewoon voor de lol gekocht, maar ik wist niet dat dit erachter weg zou komen omdat albert heyn toevallig winkels gaat openen in belgie.
alle mails die ik van de aanklager krijg zijn in het engels dus daar wordt ik niet veel wijzer van.


als ik u was, zou ik de mails terug sturen naar de afzender, en hun in het nederlands om een gedegen mail te sturen die in normaal nederlands leesbaar en begrijpbaar is.
hun, de afzender, en dus de eiser, mogen er niet van uit gaan dat iedere nederlander de engelse taal beheerst, en zullen hun eis dus in de taal van de tegenpartij moeten stellen, de uwe dus.
hieromtrent kunt u ook juridisch advies inwinnen.
maar laat u vooral niet bang maken.


hun, de afzender??? bovenstaande lezend mag je vaststellen dat zelfs niet iedere nederlander de nederlandse taal beheerst