Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 22-11-2010 20:32:52
Computers & Telefonie

Albertheyn.be


=wimmi20 schreef op maandag 22 nov 2010, 20:11: freya wordt een beetje vervelend met dat gezeur waarom vraagsteller de naam heeft laten registreren.
en als hij eraan wil verdienen, wat dan nog ?
albert verkoopt toch ook niet zijn koffie tegen inkoopsprijs.
geld verdienen willen we allemaal.
je maakt wel een hele vreemde vergelijking.
om te beginnen is er natuurlijk niets mis met geld verdienen, maar een winkel verdient geld omdat er onkosten gemaakt worden en de boel draaiend moet worden gehouden.
deze persoon registreert (kaapt) alleen maar een naam, doet er vervolgens niets mee, met de intentie er geld aan te verdienen als iemand die naam wil hebben.

en om dan nog maar even een voorbeeld te geven. stel dat jij met je vrouw gezellig naar het theater wil en dat je bij aankomst te horen krijgt dat er geen kaartjes meer zijn. naast de deur staat een persoon die alle kaartjes heeft opgekocht en tegen je zegt 'ik heb wel kaartjes hoor, kost je drie keer de normale prijs'. vind je het dan ook 'normaal' dat die persoon alleen maar wat geld wil verdienen? vast niet.

zoals ik al eerder aangaf, mensen die met een dergelijke instelling geld willen verdienen hebben geen moraal.

freya