Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 23-11-2010 02:07:33
Auto & Vervoer

Diesel tanken

Vind het een heel goede vraag. en ik gelijk toe dat ik absoluut geen kennis of vaardigheid heb op dit gebied. maar wat ik wel weet dat door de marktpartijen en niet alleen op deze brandstofproducten bewust zoveel mogelijk diversiteit wordt gekweekt zodat de consument niet meer weet of kan controleren of de aanspraken wel beloven wat ze zeggen. vergelijken is onmogelijk. en dat geld met vrijwel alle consumptiegoederen die de consumenten begeren. auto's ,mobielen,bankproducten,abonnementen voor energie en telefonie,informatica,meubels enzovoort enzovoort. en hoe onafhankelijk internetvergelijkingssites ook zijn als je zelf een beetje moeite doet en bedrijven benaderd krijg je weer andere tarieven en antwoorden.

terwijl het basisproduct overal exact hetzelfde is. en al naar onze behoefte wordt het aangepast. ben van de meubelindustrie. neem bankstel x die en masse uit de fabriek rolt. bij ikea heet dit banstel rolf verkrijgbaar in 3 designs. bij je lokale meubelwinkel heet dit bankstel italia/lourdes/jan en gaat er een vliesje over met extra stevige stoffen. bij de luxe variant heet het dare/explore of deesign met extra opties. en in basis is het bankje dezelfde.

en opzich is dat nog niet zo erg. maar het bewust verzwijgen of bijverzinnen van namen is wel bedoeld om te bedriegen .

heb wel 1 tip. de grootste bedriegers vind je rond de reclameblokken van massaal bekeken programma's. mijd deze giganten en zoek vaak betere alternatieven voor je eigen beurs.