Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

avangestel
avangestel - 24-11-2010 12:35:08
Voeding & Gezondheid

Aspartaam

Beste martine.

aspartaam komt uit een laboratorium, er zijn miljarden in geinvesteerd in de 80er jaren, dit moet terug verdient worden met een hele dikke winst en zolang die winsten er nog zijn doordat mensen argeloos aspartaam gebruiken zal geen een producent of handlangers daarvan (lees; voedingsbureau's en ministeries van volksgezondheid in de wereld) toegeven dat het een zeer omstreden zoetstof is.
maar waarom zou je dit spul gebruiken als er veel betere suikers zijn die ook nog lekker zijn, zoals bijvoorbeeld rietsuiker, daar zitten ook nog wat mineralen in of zou je aspartaam gebruiken voor de lijn? neem van mij aan dat dit niet werkt.
ik gebruik geen suiker uit een laboratorium, ik ben stenslotte ook niet in een laboratorium gebouwd. mijn advies; gewoon niet gebruiken en overstappen naar eerlijke produkten, neem desnoods wat minder daarvan dan loop je ook geen risico op enge ziekten.