Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 24-11-2010 13:35:48
Voeding & Gezondheid

Aspartaam

Efsa heeft uit-en-te-na ieder e-nummer, dat verwerkt wordt, onderzocht. iedere "gezondheids"claim wordt op hun waarheid en bewijs beproefd, waarbij ongeveer 90% wordt afgewezen, hoeveel onderzoek en marketing geld unilever, danone enz er ook in gestoken mogen hebben.

als zelfs ook maar de geringste twijfel is, als bijv de 'southamptoin six" kleurstoffen, worden alle onderzoeken nog eens op hun merites beoordeeld. in dut geval heeft men de dagelijkse inname-hoeveelheid ter tig-dubbele veiligheid nog verder omlaag gebracht , naast de dringende vermelding op ieder pak: " kan de oplettendheid of activiteit van kinderen negatief beïnvloeden'.

40 mg/kg bw/day = acceptabele ( dus absoluut veilige) inname per dag per kg lichaamsgewicht. bij een lichaamsgewicht van 75 kg dus een consumptie van 3 gram per dag
ofwel: dagelijkse consumptie van 12 liter coca-cola light, uw leven lang
ik denk, dat u al lang aan een andere ziekte bent overleden, voordat u ook maar een kuchje door aspartaam heeft gekregen.

volksbangmakerij dus.