Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henkiehoempa - 24-11-2010 14:07:39
Voeding & Gezondheid

Aspartaam

Ga alsjeblieft niet googelen als het om aspartaam gaat, want ze maken je stapelgek! bovendien kan niemand meer om aspartaam heen omdat het in massa's producten is verwerkt. wie bewust kiest voor niet- aspartaam houdende producten, nou, die is wel even bezig in de supermarkt. de leesbril maar mee.....
trouwens, suiker is ook nogal ongezond.... je wordt er hartstikke dik van. dus hebben we de keus tussen kanker of vetzucht..... je kunt in deze welvaartsmaatschappij bijna niks meer eten of drinken, of er kleeft wel een gezondheidsrisico aan. het colaverhaal weleens gehoord? je kunt er roest mee verwijderen, bevroren autoruiten mee ontdooien en als je 's avonds een stukje vlees in een glas cola gooit, is het 's morgens opgelost..... grote onzin dus. ik drink al sinds m'n zestiende bijna een liter per dag, waarvan de laatste 20 jaar light, dus mét aspartaam. oh ja, ik ben inmiddels 70...... heb nergens last van.