Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fp
fpo - 24-11-2010 15:16:16
Voeding & Gezondheid

Aspartaam

In onze zogenaamde welvaartsmaatschappij heeft de mens zich in de afgelopen jaren aardig vergaloppeerd aan van alles en nog wat, vooral op het gebied van voeding. suikers horen niet bij een gezonde voeding, en suikervervangers al helemaal niet. zoals eerder genoemd is het gebruik van aspartaam niet gezond, ook al zijn er mensen die er nauwelijks tot geen last van hebben. maar wat is 'last'? de narigheid die zoetvervangers kunnen veroorzaken zijn zo veelomvattend, en bovendien sluipt het in de jaren ons systeem binnen, dat het niet makkelijk te herkennen is waar de klachten vandaan komen.
de vele onderzoeksresultaten van alle zoetvervangers hebben - vooral in amerika, maar ook wereldwijd gezien - even zoveel boycots ondergaan. waarom? omdat de suikerindustrie zó immens groot geworden is, dat deze niet zuiver en onbevooroordeeld kan functioneren. alle uitkomsten van onderzoeken zullen dan ook desastreus kunnen uitpakken op hun financiën, dus halen ze de onderzoeken onderuit en vervangen deze met onbetrouwbare informatie. gelukkig is het tij enigszins aan het keren in amerika, omdat steeds meer mensen zich aan gaan sluiten bij een groeiende groep onderzoekers, die zich niet meer laten plat chanteren door deze maffiabende. zij verkiezen de waarheid boven tafel te brengen, en te houden. grote industrieën krijgen het dan ook moeilijk, omdat ze nu eenmaal niet kunnen bewijzen dat hun producten gezond zijn. er is immers teveel tegenbewijs.
als wij googlen, krijgen we nog steeds die oude, onbetrouwbare informatie te zien. wil je wezenlijk verder kijken dan je neus lang is, onderzoek dan dieper en je zult je een rotje schrikken wat je dán tegenkomt!
dus: suikersvervangers kunnen inderdaad kankerverwekkend zijn. maar nóg meer werken ze negatief door op de alvleesklier, de nieren, de lever en het zenuwstelsel. de hoeveelheid mensen die allerlei uitvalsverschijnselen en ontstekingen hebben opgelopen, zijn allang niet meer te tellen. velen van hen hebben zich gebundeld en zijn processen begonnen tegen de fabrikanten...... dat geeft toch wel te denken, niet?
het is net als met het griepvaccin: men wil er grof aan verdienen, dus worden gigantische campagnes op touw gezet. en owee als er mensen zijn die met de waarheid zwaaien, want die zullen ze onder druk gaan zetten. dat is het afgelopen jaar ook weer gebeurd. en waar komt de pers sinds vorige week nu mee naar voren? juist: de griepprik heeft nauwelijks zin en er kleven veel nadelen aan vast......
als laatste even een reactie op wat we zo vaak horen: cola kan ontroesten, en nog meer van die uitspraken. nou, dat kan 7-up ook, en alle vloeistoffen waar koolzuur in zitten. het is niet de cola, die dat doet, het is het koolzuur die dergelijke reacties teweegbrengt. misschien handig om dit te weten, zodat bakerpraajes uit de lucht gehaald kunnen worden......
inmiddels zijn de meeste mensen zó ontzettend verwend geraakt door dat zogenaamde welvaartsvoedsel, dat men het behoorlijk lastig vindt om gewoon normaal te eten/drinken. dat komt door het verslavende effect van de suikers, die de fabrikant bijna overal in gooit. wel eens een tijd alle ingrediënten op de etiketten gelezen? dan weet je dat het bijna overal in zit! niet voor niets heeft ca. 80% van onze samenleving last van candida, de schimmel die door het hele lichaam zich heeft verspreid, als gevolg van te zoet bloed...... veel te veel mensen hebben dus ergens last van, veroorzaakt door dit schimmel. en degene die écht lef heeft om een maand lang geen suikers meer te concumeren, dus óók niet producten die verborgen suikers bevatten, zoals sauzen, broodbeleg e.d., die zal mijn betoog kunnen bevestigen. ervaring is de beste leermeester......