Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 24-11-2010 17:16:22
Auto & Vervoer

Ervaring anwb autoverkoopservice



verder is de anwb hier een soort tussenpersoon, die het alleen mogelijk maakt dat er geboden kan worden op de auto. daarnaast lijkt het mij sterk dat je auto door de anwb wordt overgenomen, ik denk eerder aan een dealer. zoals het al aangeeft een 'autoverkoop service. wordt er inderdaad op geboden, kunt u ja of nee tegen een bod zeggen, u bent niets verplicht. inruil is zoals invalide al aangeeft een betere optie!

@invalide:

ik begrijp echter van het stukje:

=invalide schreef op woensdag 24 nov 2010, 17:07:

echter, mijn auto die 3¾ jaar oud was bracht als inruil tussen de €9000,- en €14.000,- op en ik vroeg steeds een gelijkwaardige terug te kopen, dus nieuwe dus €5.000,- verschil bij aanschaf van nieuwe tussen de €18.000 en €19.000 en dan ook zoveel verschil dus zoeken naar hoogste bod is vaak wel rendabel!



erg weinig, wat bedoel je met zoeken naar hoogste bod (bedoel je bij een delaer o.i.d.?).