Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 25-11-2010 10:52:53
Voeding & Gezondheid

Aspartaam

Je hebt wel een erg kortzichtig kort lontje stac=stacey schreef op donderdag 25 nov 2010, 09:56:=yona schreef op woensdag 24 nov 2010, 20:22=stacey schreef op woensdag 24 nov 2010, 12:52: lees even de info bij een eerder topic: http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/aspartaam-in-light-dranken/?vhash=c749c73j">klik hier



nou stacy, dat is een vriendelijker antwoord. misschien is niet meer reageren op zulke onvriendelijke antwoorden een idee?
groet, yona



wat is jou probleem ????!!!!!!!!!!

ik heb bij het vorige topic waarnaar ik verwijs (als je even op de oranje tekst klikt - dat is een link voor het geval je dat nog niet snapte slimmerik ! dus niet gelijk gaan bleren !) al heel veel informatie gegeven en die kan vraagsteller daar dan lezen, of dacht je dat ik hier alles nog even opnieuw zou gaan typen ?!

heb hier overigens al wel 20 van deze vragen over aspartaam langs zien komen in die 5 jaar dat ik hier nu zit, je kan wel aan de gang blijven................
en als mensen de zoekfunctie eens zouden gebruiken zou er niet: verscpreide en dubbele informatie hier verschijnen, zou stuk overzichtelijker blijven dan ook.